Services

gee.dk har forskellige kompetencer, som kunderne kan få assistance til. Nogle kan have brug for hjælp til en enkelt service, mens andre vil kunne have glæde af assistance til flere services. Kontakt gee.dk for at tage en uformel og uforpligtende snak eller chat.

Projektledelse

Har du brug for professionel projektledelse? Jeg tilbyder skræddersyede løsninger til dine projektbehov. Jeg har stor erfaring med at anvende effektive projektledelsesværktøjer og kan bistå dig med alle faser i projektet.

Nogle af mine kompetencer er estimering, planlægning, risikostyring, opfølgning og håndtering af interessenter (stakeholders).
 

Automatisering

Er der noget, der skal gøres en million gange? - det gør en computer bedre end mennesker. Måske har I processer, der kan automatiseres, så du bliver frigjort til andre opgaver og kan fokusere på at udvikle din virksomhed.

gee.dk kan hjælpe med at udvikle forskellige funktioner, der kan være til hjælp i din hverdag.

Keywords: Datavask, . NET, Kodning, Scripting, Office-plugin, Makro, Excel, SQL.
 

Optimering af it-setup

Er jeres IT-setup bygget op over lang tid og i mange omgange? Har I mistet overblikket i processen? Jeg kan hjælpe med at skabe overblik og forståelse for jeres løsninger. Dette arbejde kan både optimere udnyttelsen af jeres IT-setup og ofte medføre besparelser. En anden grund til at få en gennemgang kan være, at jeres IT-sikkerhed trænger til et eftersyn.

Keywords: Overblik, Effektivitet, Optimering, Besparelse, IT-drift, IT-sikkerhed.